Clubkampioenschappen 2023 (Senioren)

Clubkampioenschappen 2022Een oude bekende en het hoogtepunt van het (tennis) jaar! Wie is de beste en wordt tot in de eeuwigheid geëerd?

Het komt alweer snel dichterbij; de clubkampioenschappen! Daar waar veel leden nog druk bezig zijn met het afsluiten van de competitie zijn anderen nog druk ( of iets minder druk) bezig met het opstarten van hun tennisseizoen.

Gelukkig zijn de clubkampioenschappen voor al onze leden, actieve tennissers, iets minder actieve tennissers, beginnende tennissers, zeer ervaren tennissers, 20-er, 30-ers, 40-ers, 50-ers, 60-ers, 70-ers…..”Barhangers” “terraszitters”, ”trouwe kijkers”! Mochten we een categorie zijn vergeten; die horen er ook bij !  

Twijfel niet, en schrijf je gewoon is; hoe meer deelnemers tenslotte; hoe gezelliger & sportiever het toernooi wordt.  Ook met het scoren van een leuke tennispartner moet je niet te lang meer wachten…

Wil je een jaar lang door het leven als TC Rulec Clubkampioen?
Blok dan week 27 in je agenda! Van 3 juli t/m 8 juli worden weer de clubkampioenschappen gespeeld. Zowel voor de junioren als de senioren. Word jij 16 jaar in 2023, dan mag ook jij meedoen met deze Senioren-kampioenschappen.
Op zaterdag 8 juli worden er vanaf 13:00 (finale)wedstrijden gespeeld.

Er wordt gespeeld van maandag t/m vrijdag vanaf 18:30 uur en op zaterdag vanaf 13:00 uur. Op deze dag vinden de finales plaats.
Er wordt gespeeld in de volgende categorieën: HE-DE-HD-DD-GD. Bij genoeg aanmeldingen zal er per speelniveau worden ingedeeld. Voor de ietwat ouderen wordt (bij voldoende aanmeldingen) een aparte categorie gemaakt, dus: mannen en vrouwen van 60+ geef je gerust op

Onder het motto ''Meedoen is belangrijker dan winnen'' gaan we er weer een gezellige en sportieve week van maken!
Dus geef je snel vóór 24 juni op via www.toernooi.nl. Als dat niet lukt stuur dan een mail aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Net zoals elk jaar worden de clubkampioenschappen ook dit jaar weer afgesloten met een feest op zaterdag 8 juli.
Ieder lid is welkom op het feest! Ook als je niet hebt meegedaan met de clubkampioenschappen.
Nadere info volgt!

(klik op de afbeelding om de poster te bekijken; poster volgt nog)

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.