Winterspecial 2021-2022

Winterspecial 2021-2022Ook dit jaar organiseert TC Rulec een winterspecial . Eén keer per maand, in de maanden november, december, januari, februari en maart wordt er op vrijdagavond of zaterdagmiddag in een competitievorm getennist. De nadruk ligt niet zozeer op het competitie element,  de gezelligheid staat voorop!

Er wordt iedere maand gespeeld, of op vrijdagavond vanaf 19:00 uur of op zaterdagmiddag vanaf 13:00 uur.
Per speeldag speelt men een DD/HD en een GD partij. 
De resterende speeldata zijn als volgt:

  • 19-03-2022 zaterdagmiddag v.a. 13:00 uur

Deelneem(st)ers schrijven individueel in ("partner wanted" bij inschrijving vermelden) via toernooi.nl. Door de wedstrijdleiding worden per wedstrijddag koppels samengesteld uit de voor die die dag beschikbare deelnemers. Om e.e.a. in goede banen te kunnen leiden is het belangrijk dat deelnemers duidelijk aangeven welke wedstrijddag of wedstrijddagen men niet beschikbaar is. (je schrijft je dus automatisch in voor de resterende data).

Mocht je nu nog niet weten of je in februari of maart kan tennissen. Geen probleem!  Het is altijd mogelijk om de verhindering één week voor de speeldatum door te geven via toernooi.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Diegene die zich helemaal niet op voorhand willen vastleggen kunnen twee weken voor de speeldatum zich opgeven via email, onze voorkeur echter is dat men zich aanmeld via toernooi.nl.

Ook NIET-RULEC LEDEN zijn welkom.

Bekijk ook de poster

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.