Blacklight / Glow in the dark tennisavond (verplaatst)

Glow in the darkHelaas door de slechte weersvoorspellingen kan de Blacklight Tennis activiteit (zoals deze hier beneden werd aangekondigd) NIET doorgaan. Wij vinden het erg jammer dat deze gave activiteit in het water loopt.
Daarom gaan we hem 2 weken verzetten naar vrijdag 29 maart om 19:30u.
We hebben veel aanmeldingen gekregen en hopen dan ook dat deze datum jullie allemaal schikt. Indien dit niet schikt zouden wij je willen verzoeken een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met je afmelding.
Hopende op jullie begrip.


(Hier het voorgaande bericht)
Vrijdagavond 15 maart vanaf 19.30u organiseert jullie jeugdcommissie een Blacklight / Glow in the dark tennisavond voor de enthousiaste kids van onze vereniging. Hiervoor moeten alle reguliere verlichtingen uit en wordt deze vervangen door UV- Licht. Daarom is het vanaf 19.30u dan ook niet mogelijk de banen te gebruiken voor regulier tennis. Het effect van het Blacklight verdwijnt op het moment dat er andere verlichting aan is, en dat zouden wij zonde vinden. Wij hopen op jullie begrip, en wij en de kids zijn jullie daarvoor in ieder geval dankbaar.
Kijk eens naar de mooie 'trailer'! https://www.facebook.com/TCRulec/posts/1211310929023368.

Donderdagmiddag / avond zal deze verlichting geplaatst worden. Dit heeft verder geen invloed op de reguliere tennisavond.