Blacklight / Glow in the dark tennisavond

Glow in the darkOp vrijdag 29 maart om 19.30u organiseert jullie jeugdcommissie een Blacklight / Glow in the dark tennisavond voor de enthousiaste kids van onze vereniging. Hiervoor moet alle reguliere verlichting uit en wordt deze vervangen door UV- Licht. Daarom is het vanaf 19.30u niet mogelijk de banen te gebruiken voor regulier tennis. Het effect van het Blacklight verdwijnt op het moment dat er andere verlichting aan is, en dat zouden wij zonde vinden. Wij hopen op jullie begrip, en wij en de kids zijn jullie daarvoor in ieder geval dankbaar.

Kijk eens naar de mooie 'trailer'! https://www.facebook.com/TCRulec/posts/1211310929023368.
Donderdagmiddag / avond 28 maart zal de verlichting geplaatst worden. Dit heeft verder geen invloed op de reguliere tennisavond.

Deze activiteit was eerst gepland op vrijdagavond 15 maart, maar deze werd afgelast vanwege slecht weer. We kregen voor die datum al veel aanmeldingen en hopen dan ook dat de nieuwe datum iedereen schikt. Indien dit niet schikt zouden wij je willen verzoeken een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met jouw afmelding. Zo en nu maar hopen dat het weer deze keer meezit.

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.