Rabo ClubSupport

Rabo Clubsupport 2023

“Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren.”

Net als ieder jaar organiseert de Rabobank ook dit jaar weer de ClubSupport actie. Rabobank Peel, Maas en Leudal draagt het lokale verenigingsleven een warm hart toe en stelt hiervoor een groot bedrag ter beschikking. Een mooie kans om een leuk bedrag bij elkaar te sparen als bijdrage aan de vereniging in dit bijzondere jaar. Zie ook de website van de Rabobank Clubsupport actie.

De stemperiode loopt van 4 september tot en met 26 september. Voor TC Rulec betekent dit dat we de medewerking van alle leden nodig hebben om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Graag verzoeken wij je om je vrienden, familie en kennissen aan te sporen om minstens 1 stem aan TC Rulec te schenken. Alvast bedankt voor je actie en steun!

Stemmen via de Rabo App of Internetbankieren gaat als volgt:

  • Log in op de App of Internetbankieren.
  • Ga naar ‘Service’ en vervolgens naar ‘Lidmaatschap’.
  • Klik op de tegel ‘Rabo ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘Breng je stem uit’.
  • Kies minimaal 3 verenigingen waarop je wilt stemmen en druk op de oranje knop ‘Stem bevestigen’. Om het zoeken gemakkelijker te maken kun je een filter instellen of gebruik maken van de zoekfunctie. Onze vereniging vind je door op Rulec te zoeken.
  • Druk tot slot op de oranje knop ‘stemmen indienen’.

Ga direct naar rabo-clubsupport.nl.

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.