Coronavirus update

Coronavirus

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan per direct in en gelden t/m 6 april.

TC Rulec zal hier gehoor aan geven. Dit betekent concreet dat we t/m 6 april alle activiteiten staken en dat het clubhuis en de banen gesloten worden. In tegenstelling tot de berichtgeving van vorige week is het nu ook niet meer mogelijk om trainingen te volgen en vrij te tennissen.

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de Voorjaarscompetitie. De KNLTB Voorjaarscompetitie voor senioren en junioren start met de eerste speeldagen in het weekend van 9 en 10 mei. Concreet houdt dit in dat speelronde 1, 2, 3 en 4 worden uitgesteld en worden gespeeld na speelronde 5, 6 en 7. Er wordt dus gespeeld in zeven opeenvolgende weken. Zodra vanuit het RIVM en NOC*NSF groen licht wordt gegeven voor het hervatten van de wedstrijden, informeren wij je hierover en passen wij de speeldata zo snel mogelijk aan op MijnKNLTB.
.
Zie onderstaande link voor de meest recente updates die de KNLTB publiceert:
KNLTB Nieuws over het Coronavirus

Per direct is het park gesloten en is het niet mogelijk om met je KNLTB-pas de toegangspoort te openen.

Wij verzoeken je de website (en/of e-mail) regelmatig te bekijken. Dit bericht wordt regelmatig geactualiseerd.

NL Doet 2020 (aangepaste datum)

NL Doet 2018 - jij doet toch zeker ook mee?

Op zaterdag 18 juli vanaf 10.00 uur gaan we weer de handen uit de mouwen steken om allerlei klusjes op de club te doen. Bijhouden van het groen, schoonmaken, opruimen, noem het maar, er is altijd iets te doen.
Uiteraard zorgen we ervoor dat er ook een hapje en drankje klaarstaat om ons tussentijds te versterken.
We starten die dag om 10.00 uur en zullen uiterlijk rond 14.00 uur klaar zijn.
Veel handen maken licht werk, dus geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we maken er samen een gezellige ochtend van.

Tennisles senioren Zomerseizoen

Tennisles senioren ZomerseizoenKomend zomerseizoen biedt Tennis Time Academy weer een attractief
trainingsprogramma aan voor zowel beginners als gevorderden.

• De lessen starten in april en lopen door t/m september 2020.
  • Trainingslocatie is TC Rulec.
  • De cursus betreft 18 lesweken.
  • Er is géén les in de basisschool vakanties en op feestdagen.
  • De lessen worden verzorgd door trainers van Tennis Time Academy.
  • Trainingen zijn voor zowel beginners als gevorderden.
  • Als de groepen kleiner zijn dan 4 personen dan wordt de factuur aangepast na
    overleg met de cursisten.
  • Bij inschrijving gaat u akkoord met het lesreglement.

Schrijf je hier snel in.

Inschrijving sluit 15 maart 2020.

Algemene Ledenvergadering 4 maart 2020

Algemene Ledenvergadering

Woensdag 4 maart aanstaande is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering, ontvangst is om 19:30 uur, de ALV start om 20:00 uur.
Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkeling van onze club, dan is het zeker de moeite waard om op deze avond aanwezig te zijn.
De officiele uitnodiging voor deze vergadering krijg je ook in je mailbox; je bent van harte welkom!

Uiteraard hopen we op een grote opkomst om de algehele situatie van de vereniging met u te delen en door te nemen.
Voor de uitnodiging, agenda en overige stukken klik hier (eerst inloggen).

Roland Garros Reis 2020

Ga mee naar Roland-Garros 2020!

Op zaterdag 30 mei 20120 kun je weer geheel verzorgd met TTA naar Roland-Garros in Parijs!
Roland-Garros behoort tot de 4 grootste tennistoernooien van het jaar (samen met de Australian Open, Wimbledon en de US Open).

Inbegrepen is:

• Busretour Weert/Roermond/Maastricht - Parijs
  • Ticket voor alle buitenbanen (baan 2 t/m 18)
  • Ontbijt in de bus
  • Wedstrijdprogramma
  • Kosten: € 109,00

Dagprogramma:
04.00u vertrek o.a. Roermond
11.00u start wedstrijden
20.00u vertrek Parijs
03.00u aankomst o.a. Roermond

Schrijf je in op ttacademy.nl