60+ Toernooi 2021

Seniorentoernooi 60+Op donderdag 23 september 2021 wordt er door TV Wimbledonck, TC Baexem en TC Rulec weer het ééndaags seniorentoernooi speciaal voor 60+'ers georganiseerd!

Tijdens dit gezelligheidstoernooi zullen er verschillende partijen gespeeld worden in de categorieën herendubbel, damesdubbel en mix. Het toernooi vindt dit jaar plaats op de locatie Tennispark Baexem TCB. We beginnen om 09.30 uur.

Iedereen zal welkom worden geheten met een lekkere kop koffie en een stuk vlaai en tussen de middag zal er een heerlijke lunch verzorgd worden. Verder zullen we de weergoden verzoeken om te zorgen voor een zonnige nazomerse dag!
Er zijn geen kosten aan verbonden!

Je kan je individueel opgeven door een mail te sturen vóór 14 september naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmeldingen van leden van andere clubs uit de regio zijn uiteraard ook welkom dus spreekt het voort en spoor je tennismaatjes aan om mee te doen!

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.