60+ Toernooi 2020

60plus 2020Op donderdag 10 september 2020 wordt er door TV Wimbledonck, TC Baexem en TC Rulec een ééndaags seniorentoernooi speciaal voor 60+'ers georganiseerd! (klik op het affiche voor een beter leesbaar exemplaar).

Tijdens dit gezelligheidstoernooi zullen er verschillende partijen gespeeld worden in de categorieën herendubbel, damesdubbel en mix. Het toernooi vindt it jaar plaats op het tennispark van TC Rulec. We beginnen om 09.30 uur.

Iedereen zal welkom worden geheten met een lekkere kop koffie en een stuk vlaai. Als afsluiting is er in de middaguren een heerlijke brunch/buffet. Verder zullen we de weergoden verzoeken om te zorgen voor een zonnige nazomerse dag!
Er zijn geen kosten aan verbonden!

Je kan je individueel opgeven door een mail te sturen vóór 4 september naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmeldingen van leden van andere clubs uit de regio zijn uiteraard ook welkom dus spreekt het voort en spoor je tennismaatjes aan om mee te doen!

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.