Voorjaarstoernooi

Voorjaarstoernooi

Voor een deel van onze Rulecleden betekent “het voorjaarstoernooi” weer de start van een nieuw seizoen. De tennisroutine is door de winter verbroken en “het voorjaarstoernooi” is het signaal om de tennisspullen weer tevoorschijn te halen. Gelukkig geldt dit niet voor iedereen zo want dan zouden we de club in de winter kunnen sluiten!

Op zondag 24 maart organiseren we bij Rulec weer het jaarlijks terugkerende “voorjaartoernooi”. Voor de junioren wordt er in de ochtend gespeeld. Het seniorentoernooi start om 13:00. Iedereen kan zich individueel opgeven door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vóór 20 maart).

De wedstrijden worden ingedeeld in heren- dames- en mixdubbelpartijen. Bij de indeling wordt er rekening gehouden met de diverse speelsterktes zodat iedereen sportieve en leuke partijen kan spelen. Na de wedstrijden is er altijd tijd om nog even na te borrelen en worden er volgens traditie uit de ton van ingeleverde consumptiekaarten kaarten getrokken. Als je aanwezig bent en jouw kaart wordt eruit getrokken dan krijg je een nieuwe consumptiekaart! Nog een extra reden om je op te geven!
Een andere vaste routine op het voorjaartoernooi is de doos met alle gloednieuwe pasjes! Vroeger was dit voor sommige extra spannend omdat dit dan het moment was om te zien of jij je sterkte had behouden, verbeterd had of was gezakt. Met de komst van internet is dit nu natuurlijk geen verrassing meer! We hopen jullie allemaal te zien op zondag 24 maart!

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.