Rulec Winterspecial

Rulec Winterspecial

Het winterseizoen is alweer bijna ten einde! Op vrijdag 22 maart sluiten we “de Rulec Winterspecial” af met een gezellige tennisavond. We starten zoals altijd om 19.00. Deelneem(st)ers schrijven individueel in en door de wedstrijdleiding worden er koppels samengesteld ( heren- dames- en mixdubbelpartijen). Uiteraard wordt de sportieve avond onder het genot van een hapje en drankje gezellig afgesloten! Dus…trommel je tennismaatjes op en doe gezellig samen mee! Ook leden van andere verenigingen mogen meedoen, dus pols eens bij je collega’s of je familie.

Opgeven? Dat kan via toernooi.nl Dit gaat als volgt: Dames schrijven in voor de onderdelen DD en GD, de heren schrijven in voor de onderdelen HD en GD. Dus iedereen schrijft in voor beide onderdelen. Daar waar het systeem vraagt om de naam van een partner dient men aan te geven: partner wanted. Mocht dit niet lukken, dan kun je ook een mail sturen aan de toernooicommissie; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok