Rulec Winterspecial

Rulec Winterspecial

De meteorologische herfst heeft zijn intrede alweer gedaan en dat betekent dat ook de Rulec Winterspecial weer voor de deur staat. In de maanden november t/m maart zullen we elke maand een dag- of avondtoernooi organiseren waarvoor iedereen zich individueel in kan schrijven. In onderstaand schema staan alle data en tijden vermeld. We starten op vrijdag 22 november.
Je kunt kiezen wanneer en hoe vaak je meedoet. Dit kan 5 keer zijn maar ook 1 keer. De wedstrijdleiding zal de partijen indelen en zorgen voor afwisseling, uitdaging en verrassende partijen waarin natuurlijk het (tennis)plezier voorop staat. De uiterste inschrijfdatum is één week voorafgaand aan de betreffende speeldag, maar uiteraard z.s.m.
Nou…trommel je tennismaatjes op en doe gezellig samen mee! Ook leden van andere verenigingen mogen meedoen, dus pols eens bij je collega’s of je familie.

Opgeven? Dat kan via toernooi.nl Dit gaat als volgt: Dames schrijven in voor de onderdelen DD en GD, de heren schrijven in voor de onderdelen HD en GD. Dus iedereen schrijft in voor beide onderdelen. Daar waar het systeem vraagt om de naam van een partner, dient men aan te geven: "partner wanted". Mocht dit niet lukken, dan kun je ook een mail sturen aan de toernooicommissie; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

22 november 2019 Vrijdagavond 19.00u
14 december 2019 Zaterdagmiddag 13.00u
17 januari 2020 Vrijdagavond 19.00u
15 februari 2020 Zaterdagmiddag 13.00u
13 maart 2020 Vrijdagavond 19.00u
Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.