Winterspecial 2022-2023

Winterspecial 2021-2022Ook dit jaar organiseert TC Rulec een winterspecial. Eén keer per maand, in de maanden november, december, januari, februari en maart wordt er op vrijdagavond of zaterdagmiddag in een competitievorm getennist. De nadruk ligt niet zozeer op het competitie element,  maar de gezelligheid staat voorop!

Er wordt iedere maand gespeeld, of op vrijdagavond vanaf 19:00 uur of op zaterdagmiddag vanaf 13:00 uur.
Per speeldag speelt men een DD/HD en een GD partij. 
De speeldata zijn als volgt:

  • Vrijdagavond 13-01-2023 v.a. 19:00 uur.
  • Zaterdagmiddag 11-02-2023 v.a. 13.00 uur.
  • Vrijdagavond 10-03-2023 v.a. 19:00 uur.

Deelneem(st)ers schrijven individueel in ("partner gezocht" bij inschrijving vermelden) via toernooi.nl. Door de wedstrijdleiding worden per wedstrijddag koppels samengesteld uit de voor die dag beschikbare deelnemers. Om e.e.a. in goede banen te kunnen leiden is het belangrijk dat deelnemers duidelijk aangeven welke wedstrijddag of wedstrijddagen men niet beschikbaar is. (je schrijft je dus automatisch in voor de resterende data).

Mocht je nu nog niet weten of je in februari of maart kan tennissen. Geen probleem!  Het is altijd mogelijk om de verhindering één week voor de speeldatum door te geven via toernooi.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Diegene die zich helemaal niet op voorhand willen vastleggen kunnen zich twee weken voor de speeldatum opgeven via email, onze voorkeur is echter dat men zich aanmeld via toernooi.nl.

Ook NIET-RULEC LEDEN zijn welkom.

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.