Corona update 19 - Coronatoegangsbewijs

QR code check

Vanaf 25 september 2021 vervalt de 1,5 meterregel, maar gelden er nog wel enkele voorwaarden om de verspreiding van het coronavirus te beperken.
Ook als tennisclub moeten we deze voorwaarden naleven.

Samengevat houden deze regels in dat voor het gebruik maken van de horecafunctie een coronatoegangsbewijs nodig is voor iedereen van 13 jaar en ouder. Dit geldt ook voor sportlocaties, zoals het clubhuis van onze vereniging, niet horeca-gerelateerd gebruik uitgezonderd.

Het coronatoegangsbewijs is dus niet nodig voor het nuttigen van een consumptie op het terras, het gebruik van de toiletten en het gebruik van de kleedruimtes, douches en dagverblijf. 

In welke situaties is een coronatoegangsbewijs wel nodig?

  • Voor leden en gasten die binnen in het clubhuis zitten en een hapje/drankje nuttigen, zowel staand als zittend.

Als vereniging streven wij er naar om deze controle op het coronatoegangsbewijs zo praktisch en vriendelijk mogelijk uit te voeren. De wijze waarop dit plaats zal vinden, zal om die reden van geval tot geval verschillen. Hou er echter rekening mee dat we tijdens de ALV deze controle aan de ingang van het horecagedeelte van het clubhuis zullen uitvoeren.


Naar verwachting blijven bovenstaande maatregelen tot november 2021 van kracht. Wij vertrouwen op uw begrip.

Heb je problemen met je registratie voor de de KNLTB Club app, of met het reserveren van de banen via de KNLTB Club app? Kijk eerst op onze website of neem dan contact op met Maarten Reintjes.

Ga voor meer informatie over de verschillende stappen die de aankomende maanden genomen kunnen worden naar:
https://www.rijksoverheid.nl/actueel

Zie onderstaande link voor de meest recente updates die de KNLTB publiceert:
KNLTB Nieuws over het Coronavirus

Wij verzoeken je de website (en/of e-mail) regelmatig te bekijken. Dit bericht wordt regelmatig geactualiseerd.

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.