Kennismaking met Bridge

BridgeStarten

Kennismaking met Bridge?

Beste leden, wij kregen het verzoek om jullie te informeren over een kennismakingsavond Bridge. Met tennis werken we aan onze fysieke conditie en bridge helpt om ook je geestelijke conditie op peil te houden. Bridge en tennis zijn goed te combineren.

Donderdagavond 23 september is er in de Bombardon te Heythuysen een kennismakingsavond Bridge. Hier kunnen geïnteresseerden gratis en (vrijblijvend) kennis maken met het uitdagende en moderne bridgespel.
Bent je geïnteresseerd, laat je dan op donderdagavond 23 september om 19.30 uur verrassen in de Bombardon te Heythuysen. Natuurlijk mag je meenemen / neem je mee, je partner vrienden etc.!

De avond wordt verzorgd door Carla en Han de Haas. Beiden zijn NBB bridgedocenten en al lange tijd lid van BC Leudalkwartier.  

Het is niet alleen luisteren! Na een korte inleiding ga je zelf aan de slag. Spelenderwijs leren. Toch niet bang om te verliezen en zeker niet om te winnen. Kom dan geheel vrijblijvend langs.

Het ligt in de bedoeling om een cursus van 12 avonden te starten op dit tijdstip en  locatie. Andere dagdelen en locaties zijn bespreekbaar.

Mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel Carla 06 19634922, of ga naar de website van de bridgeclub club; www.bcleudalkwartier.nl

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.