Coronavirus update

Coronavirus

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan per direct in en gelden t/m 6 april.

TC Rulec zal hier gehoor aan geven. Dit betekent concreet dat we t/m 6 april alle activiteiten staken en dat het clubhuis en de banen gesloten worden. In tegenstelling tot de berichtgeving van vorige week is het nu ook niet meer mogelijk om trainingen te volgen en vrij te tennissen.

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de Voorjaarscompetitie. De KNLTB Voorjaarscompetitie voor senioren en junioren start met de eerste speeldagen in het weekend van 9 en 10 mei. Concreet houdt dit in dat speelronde 1, 2, 3 en 4 worden uitgesteld en worden gespeeld na speelronde 5, 6 en 7. Er wordt dus gespeeld in zeven opeenvolgende weken. Zodra vanuit het RIVM en NOC*NSF groen licht wordt gegeven voor het hervatten van de wedstrijden, informeren wij je hierover en passen wij de speeldata zo snel mogelijk aan op MijnKNLTB.
.
Zie onderstaande link voor de meest recente updates die de KNLTB publiceert:
KNLTB Nieuws over het Coronavirus

Per direct is het park gesloten en is het niet mogelijk om met je KNLTB-pas de toegangspoort te openen.

Wij verzoeken je de website (en/of e-mail) regelmatig te bekijken. Dit bericht wordt regelmatig geactualiseerd.

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.