Rabo ClubSupport

Rabo Clubsupport

Net als vorig jaar heeft de Rabobank de ClubSupport actie georganiseerd. Rabobank Peel, Maas en Leudal draagt het verenigingsleven een warm hart toe en stelt hiervoor een groot bedrag ter beschikking van maar liefst € 200.000,-. Een mooie kans om leuk bedrag bij elkaar te sparen als bijdrage aan de vereniging in dit bijzondere jaar.
Uiteraard heeft TC Rulec zich aangemeld, waardoor iedereen die TC Rulec een warm hart toedraagt op onze club kan stemmen. Dit kan vanaf  5 oktober tot en met 25 oktober.

Voor TC Rulec betekent dit dat we de medewerking van alle leden nodig hebben die (uiteraard) onze club een warm hart toedragen. Door het uitbrengen van je stemmen steun je de vereniging al snel met vele Euro’s. En uiteraard mag je je vrienden, familie en kennissen aansporen om ook minstens 1 stem aan TC Rulec te schenken.. Wacht dus niet langer en doe mee!!
Alvast bedankt voor je actie en steun!

Stemmen via de Rabo App of Internetbankieren gaat als volgt:

  • Log in op de App of Internetbankieren.
  • Ga naar ‘zelf regelen’, vervolgens ‘lidmaatschap’.
  • Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘breng je stem uit’.
  • Kies minimaal 3 verenigingen waarop je wilt stemmen en druk op de oranje knop ‘Stemmen’. Om het zoeken gemakkelijker te maken kun je een filter instellen of gebruik maken van de zoekfunctie.
  • Hierna bepaal je met het plusje het aantal stemmen voor de door jou geselecteerde clubs. Je verdeelt 5 stemmen, maximaal 2 per club.
  • Druk tot slot op de oranje knop ‘stemmen indienen’.  

Bekijk hier de actieposter of ga direct naar rabo-clubsupport.nl/.

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.