Voorjaarscompetitie 2019 (inschrijving)

tenniscompetitieDe najaarscompetitie is ten einde. Dat betekent dat het weer tijd is voor de inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2019.

De KNLTB heeft voor het aanbod van competitiesoorten van de districts-/ regiocompetities geharmoniseerd. Als gevolg van een te grote versnippering in het aanbod, wat leidt tot te veel niveauverschillen en lange reisafstanden én het afschaffen van de districts-/ regiogrenzen, zijn er verschillende competitiesoorten samengevoegd en is het aanbod teruggebracht van ruim 300 soorten naar circa 90 soorten.
Daarnaast zijn er ook soorten met verschillende leeftijdsgrenzen samengevoegd, omdat:

  • Data aangetoond heeft dat de leeftijden van spelers in de verschillende leeftijdscategorieën vrijwel identiek zijn;
  • Het aantal deelnemers dermate laag was dat er niet langer een kwalitatief sterke competitie aangeboden kon worden. Hierdoor is een landelijk uniform aanbod gecreëerd. Dit landelijke aanbod wordt aangevuld met een aantal regiospecifieke soorten.

Voordelen voor jou! Als competitiespeler ben je natuurlijk benieuwd wat deze verandering van het competitieaanbod voor jou gaat betekeken. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Minder niveauverschillen binnen poules;
  • Kortere reisafstanden;
  • Meer variatie in tegenstanders.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om mee te doen aan de Instapcompetitie Niveau 8 en 9 op donderdagavond óf zondagmiddag.
Dit betekent dus, dat er voor iedereen wel een competitiesoort is. Schrijf je dus in!

Zorg ervoor dat de teamcaptain jullie vóór 15 december als team aanmeldt via dit aanmeldformulier.

De indeling van deze competitie zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt.


De speeldata vind je hier: Speeldata

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.