Rulec feest

feestWAAR IS DAT FEESTJE?

Bij TC Rulec natuurlijk; op vrijdag 19 November vanaf 19.00 uur.
Elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer met muziek, dans en vooral veel gezelligheid, zal ons goed doen. Terugkijken op de afgelopen KNLTB najaars competitie (waarvan we als het een beetje mee zit de kampioenen mogen huldigen) tevens een terugblik op de vreemde, beklemmende tijd, die (hopelijk) achter ons ligt. Er is genoeg reden om samen feest te vieren. Onze tennisclub floreert als nooit tevoren, op sportief gebied, maar ook zeker als vereniging op andere vlakken. Veel leden dragen hun steentje bij, om alles goed te laten functioneren. Alle commissies zetten hun beste beentje voor.

Alle leden en hun aanhang zijn van harte welkom op het grote Rulec Feest. De Rulec kantine zal weer omgetoverd worden in een feestelijke zaal, zodat het feest ook echt kan losbarsten. Voor muziek en versnaperingen wordt natuurlijk gezorgd, de drankconsumpties zijn voor eigen rekening. Trek je beste pak/gala jurk aan of kom gewoon in casual kledij, zodat we er samen met alle leden een geweldig feest van gaan maken.

Voor toegang tot dit feest is een coronatoegangsbewijs nodig.

In verband met de inkoop graag aanmelden vóór 12 november via dit formulier of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.